Oktoberfest - Záró hétvége (2018.10.05 - 2018.10.07)

Oktoberfest 2018 Programleírás


1. NAP (PÉNTEK ESTE)

Találkozás a Hősök terén, a Műcsarnok melletti parkolóban, az Euro Travel feliratú, sorszámozott autóbuszoknál.

Felszállási helyek:

 • Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 23:00 óra
 • Tata, Tatabánya - M1 autópálya LUKOIL benzinkút (Tatabányai lehajtó) - 23:40 óra
 • Győr - Rába Hotel Parkoló - 00:30 óra (szombat!)
 • Mosonmagyaróvár - M1 autópálya MOL benzinkút - 01:00 óra (szombat!)

Folyamatos utazás, technikai pihenőkkel Münchenbe. Megállók körülbelül 3-4 óránként benzinkutaknál. Érdemes apró Euróval készülni.


2. NAP (SZOMBAT)

A reggeli órákban egy hosszabb megállás során lehetőség lesz reggelizni, megmosakodni. Továbbindulás a bajor fővárosba, Münchenbe.

A program első megállója az Olimpiai Falu, mely az 1972-ben megrendezésre kerülő, tragikus olimpiának adott otthont. Ismerkedés a parkkal, ahol a hírességek sétányán ismert emberek, főként zenész kézlenyomatai tekinthetők meg. Az olimpiai falu jellegzetessége az olimpiai stadion, mely 30 éven át adott otthont a Bayern München és az 1860 München labdarúgó csapatainak. A rövid séta után a parkban továbbutazás München belvárosába.

Érkezés a müncheni főpályaudvarhoz. Városnéző séta a bajor fővárosban: Karlsplatz (becenevén Stachus), Karlstor, Kaufinger Straße, St. Michael templom, Frauenkirche, Marienplatz, Régi és Új Városháza. Minden nap 11 és 12 órakor látható és hallható a harangjáték. A tér megtelik turistákkal, akik együtt nézik meg a 32 figurából álló harangjátékot, melyen a történelem fontos eseményei és táncai jelennek meg.

A teret elhagyva séta a híres Hofbrauhaus-hoz. Aki szeretne, betérhet egy korsó sörre, vagy egy ízletes ebédre is. Érdemes azzal számolni, hogy a szabad helyek keresgélése időt és türelmet vesz igénybe, de a hely jellegzetessége és hangulata bőven kárpótolja a látogatót.

Továbbsétálva a Viktualeinmarkt-ra érkezünk, ahol szinte mindent megtalálunk: zöldségeket, gyümölcsöket, sült kolbászt, pereceket.

A városnézés végállomása a Theresienwise, az Oktoberfest helyszíne. Szabadprogram során mindenki maga fedezheti fel az igazi sörfesztivált!

ÚJDONSÁG! Fakultatív programlehetőségek délutánra:

 • Allianz Aréna megtekintése idegenvezetővel
 • Deutsches Múzeum, Bajorország legnagyobb kiállításának megtekintése
 • Kirándulás Dachauba

 
TOVÁBBI ÚJDONSÁG! Találkozás 23:00-kor a főpályaudvarnál!  Még több időnk jut a sörsátrakra, a város felfedezésére és esetleg egy after party beiktatására.
Hazautazás, 3-4 óránkénti pihenőkkel.

 

3. NAP (VASÁRNAP)
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Utazás részletei

Utazás időpontja 2018-10-05
Utazás vége 2018-10-07
Ár / fő 9,900 Ft
We are no longer accepting registration for this event
9,900 Ft
Utazás megosztása:

Önök kérdezték

Mit tartalmaz a BBP biztosítás?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset-, és poggyász - biztosítást.

Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?

Irodánk minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

3-4 óránként, ill. igény szerint pihenőket tartunk kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni (mosdóhasználatra javasolt pár € aprópénzt hozni).

Az ülésrend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el a helyünket az autóbuszon?

Megpróbáljuk figyelembe venni a kéréseket, de garanciát azok teljesítésére nem tudunk vállalni. Garantált, fix ülőhely foglalása: 3.000,- Ft / fő

Ha személyesen az irodában szeretnék befizetni az útra, mettől meddig tehetem meg? Hét végén is nyitva vannak?

Euro Travel Pólus Center
H-V: 10:00 - 20:00
Euro Travel Andrássy út
H-P: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Sunny

6°C

Munchen

Sunny

Humidity: 52%

Wind: 30.58 km/h

 • 17 Nov 2018

  Sunny 6°C -1°C

 • 18 Nov 2018

  Mostly Sunny 3°C -2°C