Hippodrom Sátor

A fesztivál első sátra a Hippodrom, ami valamivel kisebb, mint a többi. A fiatalok részesítek elsősorban előnyben, mert a sátor modernebb stílusú, és a sramli zenén kívül mai zenei slágerek is szólnak, ez teszi igazán különlegessé ezt a sátrat. Nagy esély van rá, hogy ebben a sátorban találkozzunk sportolókkal, zenészekkel, filmsztárokkal is. Kérhetünk tőlük autogramokat, fotózkodhatunk velük, vagy akár kellő mennyiségű sör után, dalra is fakadhatunk a társaságukban.

Bővebben...:

Armbrustschützen - A Paulaner sörsátor

Ebben a sátorban szokták a számszeríj versenyeket tartani a fesztivál alatt. Az ide látogató tömeg kipróbálhatja tudását ebben a sportágban is. Ez a verseny 1895 óta mára sátorversennyé nőtte ki magát. Nem csak íjászkodás, hanem sok más tradíciónális sportág is kipróbálható ebben a sátorban.

Bővebben...:

Hofbräu sörsátor - A világ egyik leghíresebbike!

Münchenben található a Hofbräu sörház, ami az egyik legnagyobb turisztikai látványosság. A tulajdonosok Margot és Günter Stinberg minden évben részt vesz a fesztiválon. A sátorba érkező vendégeket általában, remek hangulat, korsók lengetése, és hangos sramli zene fogadja.

Bővebben...:

Löwenbräu Sátor

A Löwenbräu Sörsátor felett egy sörivó oroszlán fogadja a vendégeket. A sátor 37 méteres Löwenbrau toronnyal mutatja az utat a közönségnek, hol tudják a megérdemelt sörkülönlegességeket elfogyasztani. A tulajdonosok Christl és Toni Roiderer.

Bővebben...:

Hacker-Festzelt Bajor Sörsátor

A sátorba lépve  különleges kép tárul a szemünk elé, úgy érezzük a földi mennyországba érkeztünk meg. Rengeteg jó kedvű ember issza a hideg sört egy literes korsóból. A tulajdonosok Christl és Toni Roiderer mindig terveznek valami nem mindennapit az odalátogató vendégek számára.  17:30-tól kezdetét veszi a mulatság, melyet a Rock’n ’Roll Band zenés előadása kísér. Természetesen a Hacker-Pschorr híres sör sem hagyja szárazon az ide látogatók torkát.

Bővebben...:

Schottenhamel sátor

A sörsátor története 1867-ig nyúlik vissza, amikor még királyi kunyhóként volt nyilvántartva. A mai sátrat 1953-ban alapították, és 4800 m2 –en várják az ide utazókat, akik tízezer férőhelyen tudnak helyet foglalni, mint kívül, mint belül. A sátrat többnyire fiatalok látogatják, akik kényelmesen helyet tudnak foglalni az ülőboxokon, mely nagy társaságok számára is kedvező lehet. Ebben a hatalmas sörsátorban, tökéletes a hangulat. Remekül szórakozik a külföldi és a belföldi vendégek is. A sok sör mellett hatalmas bajor is tálak is kaphatók, amik akár 8 ember éhségét is tudják csillapítani. A remek fogások mellé, zenei aláfestést a bajor zenekarok kínálnak.

Bővebben...:

Winzerer Fähndl sátor

Az egyik legnépszerűbb müncheni sörsátor, a a Winzerer Fähndl. A sátor belülről a lazaság mellett, részletgazdag díszítés jellemzi. A hatalmas belterületű sátorban nagy körcsillárok és számtalan apró fényforrás díszíti és világítja be a helyet. A sátort a fantasztikus bajor zene mellett, a különleges bajor ételek is gazdagítják.

Bővebben...:

Schützen-Festzelt sátor

Ez a sátor a többihez képest kicsinek bizonyul, hiszen csak 4442 férőhelyes. Bár, ez a sátor számít a leghíresebbnek is, hiszen itt készítik a hamisíthatatlan szopós malacot, amit a sütés során malátasörrel öntöznek és malátasörös mártással, burgonya-salátával tálalják. Ezáltal a sátorban hatalmas nyüzsgés van. Ezek mellé a fogások mellé természetesen Löwenbräu sör dukál. A hangulatot nem más mint a "Niederalmer" (zenekar) dobja fel.

Bővebben...:

Weinzelt sátor

Sok ide látogató turista véleménye szerint ez a legszebb sörsátor a sok közül, hiszen egyből ahogy beérünk ide a homlokzaton lélegzetelállító látvány tárul a szemünk elé. A fakorlátos galériája belső tere nagyszerű hangulatot áraszt. A sátor éjjel a leghangulatosabb, a fények és a mulatozó vendégsereg miatt. Ebben a sátorban nem csak sörök és bajor ételkülönlegességek kaphatóak, hanem különféle borok is fellelhetők itt, ezenfelül "nymphenburgi" pezsgők is fogyaszthatók.

Bővebben...:

Bräurosl sátor

A 6220 főt befogadóképes sátor Heide család üzemeltetése alatt vált sikeressé, ami az Oktoberfest ideje alatt meg is tekinthető. A Pschorbräu - Bräurosi sátor az nevét a müncheni sörgyár tulajdonosának és alapítójának lánya nevéről kapta.  A sátor nagy hangsúlyt fektet a zenei előadásokra és programokra, ami a helyiek és külföldiek körében is nagyon népszerű. 1913-ban, a Müncheni sörfesztivál idején még ez volt a rét legnagyobb sátra, amely összesen belül és kívül több, mint 12.000 ember befogadására volt alkalmas.

Bővebben...:

Augustiner sátor

Az idelátogatók az mondják, hogy ez az egyik legnépszerűbb sátor az Oktoberfest-en található sátrak közül. A helyiek úgy tartják, hogy itt a legfinomabb a sör, mert itt még a régi fahordókban érlelik.  A sörsátor nagyon barátságos környezetet áraszt, hiszen az itt felszolgálók bajor ruhába öltözve szervírozzák a sört.

Bővebben...:

Spatenbräu sörsátor (Ochsenbraterei)

A Spatenbräu 1854-ben érkezett Münchenbe és alapították meg az itteni sörgyárat. A sörgyár hamar a legnagyobb müncheni sörgyárrá nőtte ki magát, ami nem is csoda hiszen rettentő finom és ízletes söröket gyártanak.  Évi 2,4 millió hektoliter sört gyártanak. Fantasztikus hangulatú sátor, és a nagy mérete ellenére szinte mindig teltház van. Közkedvelt bajor színekben pompázva várja a sátor az ide látogatókat. A fogyasztások mellé ritmusos zene dukál, ezenfelül a felszolgálók is bajor népviseletbe vannak öltözve a remek összkép érdekében.

Bővebben...:

Fischer-Vroni

Fischer-Vroni Sörsátor - Oktoberfest, München

A sátor kis férőhelye ellenére, a legnépszerűbb sátrak közé tartozik, az ízletes halfogásai miatt. Martin a sátor főszakácsa, 40 fős személyzetével mindent megtesz, hogy a vendégek ínycsiklandozó ételt fogyaszthassanak. Fischer-Vroni nem csak az Oktoberfest-en, hanem más ünnepségeken is megtalálható Münchenben. Különlegessége még a sátornak, hogy külön zenei kórussal várja a vendégeket.

Bővebben...:

Önök kérdezték

Mit tartalmaz a BBP biztosítás?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset-, és poggyász - biztosítást.

Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?

Irodánk minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

3-4 óránként, ill. igény szerint pihenőket tartunk kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni (mosdóhasználatra javasolt pár € aprópénzt hozni).

Az ülésrend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el a helyünket az autóbuszon?

Megpróbáljuk figyelembe venni a kéréseket, de garanciát azok teljesítésére nem tudunk vállalni. Garantált, fix ülőhely foglalása: 3.000,- Ft / fő

Ha személyesen az irodában szeretnék befizetni az útra, mettől meddig tehetem meg? Hét végén is nyitva vannak?

Euro Travel Pólus Center
H-V: 10:00 - 20:00
Euro Travel Andrássy út
H-P: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Oktoberfest 2018

Oktoberfest 2018 München Foglalás - Nyitó hétvége

Oktoberfest 2018 München Foglalás - Olasz hétvége

Oktoberfest 2018 München Foglalás - Záró hétvége

Sunny

6°C

Munchen

Sunny

Humidity: 52%

Wind: 30.58 km/h

  • 17 Nov 2018

    Sunny 6°C -1°C

  • 18 Nov 2018

    Mostly Sunny 3°C -2°C